Pagina principala

                                                                                      

 

Comunicat de presa

BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA

- 14 aprilie 2016

 

 

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt organizeaza joi - 14 aprilie 2016, incapand cu ora 9.00,  BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA.

Locatiile de desfasurare a bursei sunt :

Ø      Slatina - Casa de Cultura a Sindicatelor  (str. Independentei, nr.1)

Ø      Caracal - sediul Agentiei Locale Caracal ( str. N. Titulescu, nr.29)

 

 Bursa generala a locurilor de munca reprezinta o oportunitate pentru toate persoanele in cautarea unui loc de munca sa intre in contact direct cu angajatorii care ofera locuri de munca, sa-si prezinte competentele si abilitatile si in foarte multe situatii sa ocupe un loc de munca conform aspiratiilor si asteptarilor fiecaruia. In cadrul Bursei se va prezenta si o gama larga de programe de formare profesionala, programe ce raspund  nevoilor de calificare, recalificare, specializare sau perfectionare identificate la nivelul judetului Olt.

 Agentii economici care vor participa la Bursa Generala a locurilor de munca vor avea prilejul sa-si recruteze personal direct, in functie de cerintele concrete ale locului de munca pe care il ofera.

 Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt a demarat actiunea de contactare a agentilor economici in vederea depistarii unui numar cat mai mare de locuri de munca vacante, din diverse domenii de activitate, care sa fie oferite participantilor la bursa.

Angajatorii care dispun de locuri de munca vacante si sunt interesati sa participe la aceasta actiune pot depune situatia privind locurile de munca vacante la sediul institutiei din Slatina, str. Prelungirea Crisan, nr.2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm@ot.anofm.ro sau prin fax 0249/432276. Acestia sunt rugati sa ne comunice si spatiul de care doresc sa dispuna in cadrul bursei ca, eventual, sa poata expune si diverse materiale promotionale.

 

 

 

 

Compartiment Resurse Umane,Salarizare, Comunicare si Secretariatul Consiliului Consultativ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pagina principala ]

Copyright 2005 AGENTIA JUDETEANA PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA OLT
Ultima modificare: 31-03-2016 09:50:08