AGENTIA JUDETEANA PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA OLT - SPECIALISTI LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA

Pagina principala

 

 

 

 

 

 

Începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al  Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protecþia Datelor- RGPD), este aplicat de toate statele Uniunii Europene. AGENTIA NATIONALA PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA a stabilit mãsuri tehnice și procedurale, pentru a proteja și pentru a asigura confidențialitatea, integritatea și accesibilitatea datelor dumneavoastrã cu caracter personal. Vom preveni utilizarea sau accesul neautorizat și încalcarea securitãții datelor cu caracter personal, în conformitate cu legislația în vigoare, iar în raportul de colaborare cu instituția noastrã, dumneavoastrã aveți obligația de a respecta prevederile Regulamentului (UE) 2016/679.

Informare privind Regulamentul  UE 679 din 2016

Regulamentul UE 679 din 2016

e-mail: protectiadatelor@ot.anofm.ro

Drepturile persoanelor vizate potrivit regulamentului nr 679 din 2016

 

Proiect PROACCES

Solicitantii care au primit  in perioada 2014-2018 subventii si prime sunt informati prin prezenta ca datele lor cu cararcter personal vor fi trimise la DG PECU pentru recuperarea acestor sume de la UE prin proiectul PROACCES.

Totodatã, vã informãm cã Agentia Nationalã pentru Ocuparea Fortei de Muncã, precum si institutiile publice subordonate acesteia, au stabilit mãsuri tehnice și procedurale, pentru a proteja și pentru a asigura confidențialitatea, integritatea și accesibilitatea datelor dumneavoastrã cu caracter personal.

De asemenea, vã asigurãm cã suntem în masurã sã prevenim utilizarea sau accesul neautorizat si încãlcarea securitãții datelor cu caracter personal, în conformitate cu Regulamentului (UE) 2016/679.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pagina principala ]

Copyright © 2005 AGENTIA JUDETEANA PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA OLT
Ultima modificare: 21-08-2018 16:15:06